تلاش همه جانبه سازمان نظام پزشکی برای جلب نظر و افزایش درآمد پزشکان!/ جدول احتمالی تعرفه‌های پزشکی ۱۴۰۱

ماجرا زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانیم متولیان این سازمان صنفی، با صرف نظر کردن از تعرفه بخش‌های دیگر تشخیصی و درمانی مانند کارشناسان و دکتری‌های تخصصی (PhD)، روانشناسی و...، در جدول تنظیمی شان به مواردی مانند هتلینگ هم پرداخته و آن دسته از همکاران شان که صاحبان بیمارستان‌های بخش خصوصی هستند را هم در نظر گرفته اند، در حالی که در این بخش هم، یکی از رئوس مهم یعنی درجه بیمارستان در اعتبارسنجی، کنار گذاشته شده است!
کد خبر: ۱۱۱۴۷۲۶
|
۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۶:۵۷ 20 April 2022
|
64892 بازدید
|

تابناک اجتماعی

«اگر قصد دارید کاری را نیمه کاره رها کنید، بهتر است هرگز آن را شروع نکنید»؛ این ضرب المثلی است که خاستگاه دقیقش مشخص نیست، اما به خوبی توانسته راهش را به کشورمان باز کرده و برای برخی به چارچوب فکری تبدیل شود!

به گزارش «تابناک»؛ به فاصله چند روز از انتشار نامه شوک‌آور سازمان نظام پزشکی کشور در خصوص تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی سال جاری، هنوز فرجام ماجرا نامشخص است، تا جایی که برخی کاربران فضای مجازی بر این باورند که سرانجام افزایشی نامعقول در تعرفه‌ها اعمال خواهد شد و به اشکال مختلف، گریبان مردم را خواهد گرفت؛ از افزایش پرداختی شان برای درمان تا آثار تورمی شدید آن در همه امور ریز و درشت دیگر.
 
تلاش همه جانبه سازمان نظام پزشکی برای جلب نظر و افزایش درآمد پزشکان!

ماجرایی که شروع کننده آن، سازمان نظام پزشکی کشور است که نه در این روز‌های اخیر، بلکه از سال گذشته برای افزایش چشمگیر تعرفه‌ها دورخیز کرده و حالا با انتشار این نامه و برخی اقدامات دیگر، قصد دارد ثابت کند اهل نیمه کاره رها کردن ماجرا نیست، که اگر بود، رئیس زاده، رئیس این سازمان فرصت دیدار رئیس جمهور در نشست این هفته ستاد ملی مقابله با کرونا را برای تسلیم نامه‌ای در این خصوص به وی غنیمت نمی‌شمرد!

نکته قابل توجه در این میان، انتشار جدولی است که سازمان نظام پزشکی مدعی شده «بهای تمام شده خدمات تشخیصی و درمانی» در سال جاری است، در حالی که شواهد حکایت از تنظیم این لیست در دی ماه سال گذشته دارد. لیستی که حالا می‌دانیم تهیه کننده و منتشر کننده آن خود این سازمان است و نخستین بار در صفحه لاری‌پور، مدیر روابط عمومی و سخنگوی این سازمان در اینستاگرام بارگذاری شده و به طور مشخص و کنایه برانگیزی، صرفا خطابش به پزشکان است!
 
تعداد بازدید : 884
پست منتشر شده توسط مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور در بیست و سوم دی ماه سال گذشته

این در حالی است که در بازه تنظیم این جدول تا درج آن در نامه‌ای رسمی با سربرگ سازمان نظام پزشکی، چند اتفاق مهم رقم خورده که مستقیم یا غیرمستقیم به تعرفه‌ها مربوط می‌شود، اما در کمال تعجب، موجب بازنگری در جدول مذکور و به روزرسانی اعداد مندرج در آن نشده است؛ از حذف ارز ترجیحی گرفته که از مصارف عمده آن حوزه دارو و درمان (به طور مشخص، تجهیزات پزشکی و درمانی) بود تا شروع سال مالی جدید که از جمله خصیصه‌های آن، افزایش حقوق و دستمزد و در نتیجه شروع موجی جدید از تورم است.

اشکالی که تنها یکی از ایرادات این مجموعه و جدول منتشر شده توسط ایشان است و وقتی در کنار دیگر ایرادات قرار گیرد، این باور را تقویت می‌کند که عمدی است و هدف خاصی را دنبال می‌کند؛ این را می‌شود از تامل در جدول یاد شده و مقایسه آن با جداول واقعی تعرفه در سال‌های گذشته دریافت که حاوی نکات تامل برانگیزی است. مثل این نکته که اساسا چندین جدول متفاوت برای تعرفه‌های تشخیصی و درمانی تهیه می‌شود و نظام پزشکی تنها یک جدول تهیه و منتشر کرده است!
 
تلاش همه جانبه سازمان نظام پزشکی برای جلب نظر و افزایش درآمد پزشکان!
برشی از مصوبه تعرفه سال گذشته که نشان می‌دهد بهای ویزیت پزشکان منوط به اجرایی شدن یا نشدن نسخه الکترونیک، دو تعرفه متفاوت داشت اما تقریبا در کل سال بدون اجرای طرح الکترونیک، مبلغ ماکزیمم دریافت شد

بر اساس قانون، هر ساله تعرفه خدمات سلامت برای کلیه ارائه دهندگان خدمات بهداشت، درمان و تشخیص کشور اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خیریه و خصوصی تهیه و ابلاغ می‌شود (به عنوان نمونه به مجموع ابلاغیه‌های تعرفه در بخش‌های مختلف برای سال ۱۴۰۰ دقت کنید که از اینجا قابل دریافت است) و جدول نظام پزشکی تنها بخش بسیار کوچک و ناقصی را شامل شده که مربوط به بخش خصوصی است؛ گویی این مجموعه نظام پزشکیِ بخش خصوصی است و نه بیشتر.

ماجرا زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانیم متولیان این سازمان صنفی، با صرف نظر کردن از تعرفه بخش‌های دیگر تشخیصی و درمانی مانند کارشناسان و دکتری‌های تخصصی (PhD)، روانشناسی و...، در جدول تنظیمی شان به مواردی مانند هتلینگ هم پرداخته و آن دسته از همکاران شان که صاحبان بیمارستان‌های بخش خصوصی هستند را هم در نظر گرفته اند، در حالی که در این بخش هم، یکی از رئوس مهم یعنی درجه بیمارستان در اعتبارسنجی، کنار گذاشته شده و تنها درباره اعداد ماکزیمم در جداول قانونی اظهارنظر کرده اند!
 
تلاش همه جانبه سازمان نظام پزشکی برای جلب نظر و افزایش درآمد پزشکان!
هرچند درجه اعتباربخشی بیمارستان‌ها در قیمت هتلینگ موثر است، در نامه سازمان نظام پزشکی جایی ندارد

اتفاقی که در برخی دیگر از ردیف‌های جدول تهیه و منتشر شده توسط ایشان هم به چشم می‌خورد؛ از جمله در ضرایب ثابت که به عنوان مثال به ضرایب دندانپزشکی و مواد مصرفی در این شاخه از درمان نپرداخته و به جایش، بالاترین ضریب حرفه‌ای را شامل شده است. درست مثل هزینه هتلینگ بخش‌های ویژه که در آن از بهای بستری در بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (سی‌سی‌یو) که کمتر است، صرف نظر شده و به جایش هتلینگ بخش مراقبت‌های ویژه عمومی، کودکان، نوزادان و ریه (آی‌سی‌یو) در جدول ایشان درج شده است.

مجموعه انتخاب‌هایی که ظاهرا تنها جلب نظر جامعه پزشکی و افزایش درآمد ایشان را هدف گذاری کرده است تا جایی که برای موجه نشان دادن این افزایش نجومی هم پیش بینی‌هایی کرده و در قسمتی از نامه به دولت رهنمود داده که برای کاهش فشاری که این افزایش نجومی تعرفه‌ها به بیمه‌ها و مردم خواهد آمد، از اختیاراتی استفاده کند که در ماده واحده بودجه امسال جهت جبران تفاوت نرخ ارز، جبران یارانه‌های عام، تامین هزینه بیمه همگانی و... تصویب شده است!
 
تلاش همه جانبه سازمان نظام پزشکی برای جلب نظر و افزایش درآمد پزشکان!
در صورتی که مبنای افزایش تعرفه ها همان ۲۸.۵ درصد تعیین شده در شورای عالی بیمه سلامت باشد، جدول فوق برای تعرفه امسال به دست خواهد آمد

نوعی چانه زنی وسیع با دولت که اگر در نهایت به جایی نرسد و تعرفه‌های تشخیصی و درمانی بر اساس تصمیم شورای عالی بیمه سلامت در سال گذشته، ۲۸.۵ درصد افزایش پیدا کند هم، به ابلاغ این خبر به جامعه پزشکی منجر می‌شود که سازمانشان یعنی نظام پزشکی از هیچ تلاشی برای افزایش عایدی ایشان فروگذار نکرد و دیگران بودند که مانع از تحقق این هدف شدند؛ هرچند بعید نیست پیگیری‌های رئیس نظام پزشکی از رئیس جمهور در حاشیه ستاد ملی کرونا یا سکوت وزیر بهداشت و... به افزایش ولو اندک در ۲۸.۵ درصد مصوب منجر شود که در آن صورت، بردی بزرگ برای ایشان به ثبت رسیده است.
 
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۴۳
انتشار یافته: ۱۰۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ماجرای مالیات و کارتخوان به کجا رسید ؟!
چطور بسیاری از این افراد پول نقد میگیرند !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ویزیت بیست هزار تومنی بشه صد و هشتاد و پنج هزار تومن یعنی حدود ده برابر یا هزار درصد افزایش. در حالیکه افزایش حقوق کارمندان مصوب دولت فقط ده درصده. به نظر باید امضا کنندگان این نامه به علت تشویش اذهان عمومی و لطمه به امنبت روانی کل جامعه دستگیر و بازجویی بشن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ارایشگر مردانه مجبورمم هر ماه برم 60 هزار تومن میگیره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
همیشه پزشکان خودشونو با آرایشگران مقایسه میکنند به جای آنکه با دانشمندان و اساتید دانشگاه مقایسه کنند چون پزشکی را یک کاسبی پول درآر می بینند و فکر جیب و منفعت هستند. البته یک آرایشگر نیم ساعت روی هر سر وقت میگذارد و 60 تومن میگیرد درحالیکه یک پزشک دو بیمار را همزمان و در پنجاه ثانیه ویزیت و پول نقدر دریافت میکند تا مالیات کارتخوان را ندهد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
خود پزشک‌ها هم باورشون نمیشه اینقدر تعرفه هاشونو بالا گرفته باشن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
آش بقدری شوره که یه فارغالتحصیل لیسانس علوم ازمایشگاهی در دوره طرح بیمارستانش ماهی 10 میلیون دریافتی داره و از من با مدرک فوق لیسانس مهندسی برق با ده سال سابقه و کارمند رسمی شرکت دولتی برق منطقه ای بیشتر حقوق مبگیره. دیگه خودتان حساب کنید یک پزشک متخصص ماهی چند میلیارد درامد دارد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
بهتره در سهمیه های پزشکی هم یه بازنگری صورت بگیرد. سهمیه ایثارگران عزیز و تاج سر باید به صورت مستمری و تخفیفات در هتل ها و سفرها و مسایل دیگر باشد ولی دادن سهمیه قبولی در دانشگاه و حذف سه صفر از رتبه کنکور اصلا راهکار مناسبی برای حمایت از این قشر عزیز نیست و با توجه به گذشت حدود سی و اندی سال از پایان دوران جنگ تحمیلی بهتر است مورد بازنگری قرار بگیرد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ناشناس ۹:۳۲
دقیقا. دیگه تو کشوری که به مهندسین اهمیت ندن هیچوت پیشرفت نمیکنه. مهندسی برق ، عمران و ... هیچ!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
به مرگ گرفتن که مردم به تب راضی بشن. در طرح تحول تو یه روز تعرفه رو ۱۴۰ درصد زمان قاضی زاده هاشمی گرون کردن.همین الانم یع پزشک روزی چند میلیون درآمد داره.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
خداوکیلی ظلمه گروهی از مردم روی فقر دیگران زندگی مجلل بسازن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
تا افرادی مثل حسینعلی شهریاری که خودش پزشکه و حافظ منافع پزشکان در مجلسه حضور دارند انحصار در پزشکی ادامه می یابد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
اگر سالی ۱۰۰ هزار نفر پزشک فارغالتحصیل میشدن دیگه الان مشکل کمبود پزشک در جامعه و یا انحصار طلبی و طاقچه بالا گذاشتن برای دولت و ملت وجود نداشت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
هم وطن اجازه نمیدن این اتفاق بیافته باید بری تو مطبشون التماس کنی تازه با کلی پول ویزیتت کنن حی بری بگن خارج تشریف بردن وقت ندارن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
چطوره که سال ۱۳۶۸ در حین جنگ تحمیلی که جمعیت ایران هم نصف الان بود ولی ظرفیت پذیرش پزشکی بیشتر از الان بود؟ یعنی هنوز امکانات لازم برای پذیرش بیشتر به وجود نیومده؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
نه عزیز برادر امکانات وجود داره ما داریم موشکهای پیشرفته میسازیم بعد امکانات پزشکی و اموزشی وجود نداره؟ ظرفیت دانشگاهها رو کم نگه میدارن تا تعداد پزشک به نسبت مردم کمتر بشه تا این اقلیت درامدی چند برابری از متوسط جامعه داشته باشن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
چاره رفع انحصار پزشکی فقط سپردن آموزش پزشکی به وزارت علوم هست. تو کل کشورهای دنیا کل مقوله آموزش مربوط به وزارت علوم هست. وزارت بهداشت باید به وظایف حفاظت از سلامت و بهداشت و همچنین بحث درمان بپردازه. کجای دنیا آموزش رو به وزارت بهداشت محول کردن تا انحصار درست کنن؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
دقیقا درسته. وگرنه باید رشته برق به وزارت نیرو و رشته عمران هم جز وزارت راه و شهرسازی باشه و آموزش رشته مهندسی مکانیک در وزارت صنایع ادغام بشه. آموزش الهیات و معارف در وزارت فرهنگ ادغام بشه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ارایشگر مردانه مجبورمم هر ماه برم 60 هزار تومن میگیره
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
این بنده خدایی که همینطور کامنت گذاشته ارایشگر مردانه 60 هزار تومان گرفته . خوب یک اصلاح سر حدود 35 تا 45 دقیقه زمان می برد . ولی یک پزشک نهایتا 2 تا 3 دقیقه ویزیت می کند و صد هزار تومان میگید. نتیجه اینکه ان ارایشگر در ماه نهایتا ده میلیون تومان درامد دارد .و لی پزشک تنها از مطبش بیش از دویست تا سیصد میلیون تومان و سیصد تا چهارصد میلیون تومان هم از بیمارستان . ودر ماه درامدش به هفتصد تا هشتصد میلیون تومان می رسد..ولی یک مهندس با مدرک فوق لیسانس و هفت سال دانشگاه رفتن نهایتا در یک شرکت 8 تا 10 میلیون تومان در بهترین حالت درامد دارد. رانت و مافیا ی پزشکی مردم را بیچاره کرده است .و این مافیا باید از بین برود . چه معنی دارد یک پزشک در ماه تا یک میلیارد تومان به جیب بزند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
من نمیدونم مگه سازمان نظام پزشکی کیه و کجاست که ی تو دهنی محکمی نمیخوره از دولت همیشه با ادعا و و طلبکارو و امر و نهی به دولت هم میکنه وقاحت تا چه حد ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
این گروه اقلیت خودشون رو بالاتر از دیگران میدونن طبیعی خودشون رو جدا از مردم بگیرن طبیعتا توقع مالی بیشتری دارن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ارایشگر مردانه مجبورمم هر ماه برم 60 هزار تومن میگیره
برنج کیلیویی 120 هزار تومن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
درست است که با افزایش ویزیت‌های به مردم فشار می آید، ولی قرار است بیمه ها این افزایش را جبران نمایند نه مردم.بیمه ها و دولت علیرغم وظیفه خود در پرداخت سهم درمان،خود را کنار کشیدند و مسئولیت افزایش سهم درمان را بعهده مردم انداخته اند و به این طریق ناجوانمردانه پزشکان را در مقابل جامعه قرار داده‌اند وگرنه کیست که نداند نه تنها تورم بالاست بلکه روز به روز قیمت تمام اجناس حتی خدمات دولتی بطور سرسام‌آوری در حال افزایش است و چنین شلوغ بازیهایی برای افزایش آنها انجام نمی‌شود.قیمت مواد خوراکی، ماشین اینترنت ۶۰ درصد ،مسکن و ... همه بالا رفته و در حال افزایش است ولی هیچ کجا اعتراضی وجود ندارد.امیدوارم جو زده نشویم و جامعه پزشکی و خدمات آن را از دست ندهیم.باشد که تابناک بی طرفی خود را حفظ نماید و این کامنت را منتشر کند.
پاسخ ها
مهر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
خوب شرکت بیمه هم حق بیمه ماهانه رو
میرسونه به یک میلیون تومان در ماه که دیگه توجیحی نخواهد داشت بیمه بشیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ما که رای ندادیم اعتراض هم نداریم
ولی شما که رای دادید به حرف ما رسیدید

این دولت و آن دولت هیچ فرقی با هم ندارند
همه بر سر یک سفره اند و هیچکس به فکر مردم نیست

۸ ماه زمان کمی است برای انتظارات ولی چرا در ۸ ماه به اندازه چند سال همه چیز گران شد ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

شما هم مثل قبلی ها اینکاره نیستید
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟